New Yorker gulve

De moderne New Yorker gulve ses mere og mere både i industri, butik eller i hjemmet. En af de største fordele ved et New Yorker gulv er den glatte overflade, som gør gulvet nemt og hurtigt at rengøre. Derfor er det ofte brugt til frisørsaloner, hvor de kan feje gulvet hurtigt og effektivt mellem kunderne. Desuden er New Yorker gulve er kendt som et industrigulv på grund af den høje slidstyrke.

Med et New Yorker gulv får du et moderne og industrielt udseende, som er helt personligt. Da gulvene er lavet af et naturligt materiale er der nemlig ikke 2 New Yorker gulve, der er ens.

New Yorker gulve til enhver situation

new yorker gulveDu kan sætte dit eget personlige præg på New Yorker gulve. Det kan man blandt andet gøre ved farven, som kan variere fra en lys betonfarve til mørkere grå nuancer. Man kan manipulere med spillet i gulvet ved selve gulvlægningen ved hjælp af forskellige teknikker, og man kan derfor have indflydelse på, hvordan det endelige New Yorker gulv kommer til at se ud.

Ved et New Yorker gulv får man ikke bare et ensfarvet gulv, men et gulv med forskellige nuancer og naturlige mønstre. Derudover kan man påføre forskellige efterbehandlinger, som bestemmer gulvet overflade yderligere. En epoxy overflade vil for eksempel give gulvet en skinnende overflade.

De forskellige overflade på det stærke gulv betyder, at New Yorker gulvet kan tilpasses lige præcis dit eller din virksomheds behov. Hvad enten det er til en moderne frisørsalon eller en stor industribygning, kan det betale et New Yorker gulv betale sig i det lange løb.

Udover at være populært i moderne lejligheder og huse, er New Yorker gulve også populært og yderst praktisk i blandt andet:

  • Frisørsaloner – hvor det er nemt at gøre rent mellem kunderne
  • Butikker – som det giver et unikt og rustikt udtryk
  • Kontorer – for et moderne og minimalistisk udseende

Gulve med lang levetid

New york gulvTakket være den høje slidstyrke kan New Yorker gulve holde til både tung vægt og meget trafik. Og da gulvet har en fugefri overflade er det lettere at gøre rent og holde ved lige og ser derfor ikke grimt og beskidt ud. Dette er med til at forlænge levetiden på dit New Yorker gulv.

New Yorker gulvets endelige, udseendemæssige resultat kommer dog først til udtryk, når selve gulvlægningsprocessen er færdig. Det er mens mørtelen bliver lagt og før det er tørt, at man kan manipulere med udseendet. Når massen er tør, bliver den slebet og det er her, at gulvet får de flotte og personlige træk. Derefter bliver det efterbehandlet, så det passes til dig eller din virksomheds behov.

Ved hjælp af de forskellige efterbehandlinger af overfladen, kan New Yorker gulvet tilpasses de forskellige behov endnu bedre. Det kan for eksempel gøres skridsikkert og selvfølgelige tilpasses det udseende, man ønsker i forhold til, hvor skinnende eller mat gulvet skal være.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et New Yorker gulv

Hvis du er interesseret i et New Yorker gulv, er du mere en velkommen til at kontakte os. Kontakt os på tlf.: 40 20 93 04 for et uforpligtende tilbud på et New Yorker gulv, der passer til dit eller din virksomheds behov.