Epoxy gulve

epoxy gulvEpoxy gulve er et utrolig populært valg af industrigulvbelægning i et hav af forskellige steder, da det medbringer en masse fordele økonomisk og funktionsmæssigt. Nogle af de hyppigste anvendelsessteder er områder og industrier med en let til tung belastning. Lagerhaller og diverse værksteder er derfor industriområder, hvor epoxy gulve virkelig kan udfolde sine potentialer som en solid og fantastisk velegnet industrigulvbelægning.

Hos KIG Industrigulve er vi eksperter i epoxy gulve og vi tilbyder derfor de bedste løsninger for netop din industri. Vi forhandler også epoxy gulve, der er vandig diffusionsåbne.

 

Slidstærke epoxy gulve med lang holdbarhed

Epoxy gulve er skridsikre og har en ekstrem høj slidstyrke, der gør, at gulvbelægningen har en enorm modstandsdygtighed overfor tung trafik og eventuelle stod, der kan opstå, når arbejdspladsen er fyldt med stort maskineri og hyppig brug af diverse trucks. Derfor er epoxy gulve særligt eftertragtede og nyttige i to hovedområder:

  • Garager, autoværksteder og hangarer, hvor konstant tung trafik bestående af lastbiler og biler sker på daglig basis
  • Fabrikker, hvor tunge maskiner er nødvendige for produktionen

Den lange holdbarhed og det rengøringsvenlige belæg gør, at levetiden på dit epoxy gulv forlænges, da vedligeholdelsesprocessen er nem og enkel og gulvets resistens overfor industriens vægtige og materialekrævende interiør øges. Det vil derfor spare dig, og din virksomhed, penge i det lange løb, eftersom gulvet holder længere.

Epoxy gulve er velegnede over et bredt spektrum af industriområder, hvilket gør, at anvendelsesstederne også er mange – og forskellige. Ligeledes er netop denne gulvtype yderst let at rengøre.

Udover at epoxy gulve er praktiske for hektiske industriområder, er de også minimalistiske og æstetiske at se på. Man kan sætte sit eget præg på gulvet ved at ændre på farven eller lave mønstre i gulvet. Derfor er epoxy gulve også velegnede til institutioner og butikker, da de samtidig med de praktiske rengøringsmuligheder også kan få et unikt gulv, der passer til deres udtryk.

Industriområder, hvor epoxy gulve er velegnede:

  • gulvlægning med epoxyFabrikshaller
  • Lagerbygninger
  • Værksteder – herunder autoværksteder mm.
  • Offentlige institutioner, som idrætshaller, styrkecentre, museer, osv.
  • Garager og hangarer
  • Skoler og andre uddannelsesinstitutioner
  • Almindelige butikker og kontorbygninger
  • Fødevareindustrien

Få et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv

Såfremt at du ønsker at få lavet et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv, som efterkommer lige netop dine konkrete ønsker og behov, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Ring til os på tlf. 40 20 93 04 eller klik her for at få mere information om dit epoxygulv fra KIG Industrigulve.