Akrylgulve

Akryl gulve rummer et væld af fordele og kan anvendes i et væld af sammenhænge. I nogle industriområder er den funktion, som en akrylgulvbelægning giver, en vigtig og essentiel del af dagligdagen i virksomheden.

Når det kommer til den overordnede arbejdssikkerhed og komfort i en virksomhed, eller et industriområde, så er valg af gulvtype ikke noget, som bør overlades til tilfældighederne. Hyppig gangtrafik og stort maskineri har en negativ effekt på et gulvs holdbarhed, og det er derfor vigtigt at orientere sig omkring, hvilke muligheder man har, og hvilke fordele, det indebærer.

Grundet disse udfordringer er akrylgulve ofte benyttet i fødevare- og medicinalindustrien, hvor tunge maskiner og travle hverdage spiller en central rolle.  Ligeledes er der i et væld af erhvervsmæssige sammenhænge en række juridiske forhold at tage hensyn til i forhold til gulvtyper – navnlig indenfor medicinal- og fødevareindustrien – men bestemt også i en bred vifte af øvrige brancher.

Skridsikre akrylgulve med et væld af fordele

Akrylgulve har utrolig mange fordele, når det kommer til brugerkomfort, tidsbesparelser og vedligeholdelse. Gulvbelægningstypen har både sine anvendelser uden- og indenfor, hvilket gør det til en god løsning i mange industrielle sammenhænge.

Akrylgulve giver en høj slidstyrke og en skridsikker overflade, hvilket gør, at det er særdeles velegnet til virksomheder og institutioner med hyppig gangtrafik og stor mekanisk belastning. Det er også en rengøringsvenlig og vandtæt gulvbelægning, der tit er en fordel i bl.a. storkøkkener eller kølerum.

Gulvet har især sine styrker i anlægningsfasen, da den har en kort hærdetid på ned til 2 timer. Det betyder, at du og din virksomhed ikke behøver at indstille produktionen og omsætningen i længere tid, før gulvet kan tages i brug igen. Derudover er akryl gulv også velegnet til brug i køligere omgivelser, hvor det kan være et problem for andre gulvtyper at hærde optimalt.

Anbefalede steder hvor akrylgulve er velegnede:

 • Storkøkkener, herunder frostrum og kølerum
 • Slagterier eller i fiskeindustrien
 • Medicinalindustrien, herunder hospitaler eller andre kemiske industrier
 • Skoler og dagsinstitutioner
 • Udendørsområder, herunder gangbroer, terrasser eller altaner
 • Vådrum, herunder badeværelser mm.
 • Diverse udstillingslokaler

Få et uforpligtende tilbud på akrylgulv – kontakt os i dag

Såfremt du ønsker at få udfærdiget et skræddersyet tilbud på et akrylgulv, som tager afsæt i netop jeres konkrete behov og ønsker, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os med henblik å at få lavet et skræddersyet tilbud. Hos KIG Industrigulve tilbyder vi altid god service og rådgivning, og vi vil med glæde hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du skulle have. Kontakt os i dag på tlf. 40 20 93 04 – eller klik her.

 

close buttom

  Få et uforpligtende tilbud!


  Eller ring til os 40209304