Gulve til storkøkken

Industrikøkkener i offentlige institutioner, såvel som store restauranter, har hver dag ansvaret for et hav af menneskers velvære og sundhed. Af den grund kræves det, at hygiejnen er i top.
Gulvet i et storkøkken kan hurtigt blive forsømt, men med hygiejniske gulvsystemer fra KIG industrigulve kan du uden tvivl mærke en forskel i dagligdagen!

Fordelene ved et samarbejde med KIG

Hos KIG kan vi tilbyde industrigulve til storkøkkener, som er lette at rengøre, og som vil forblive rene – selv i løbet af en travl og lang dag.
Med vores kompetencer og erfaring er du garanteret en gulvbelægning, hvor der ikke vil opstå revner eller sprækker i fladen, og hvor snavs og skidt ikke kan gemme sig.

Vi har mange års erfaring inden for et bredt udvalg af industrigulve, og vi står altid klar med råd og vejledning til, hvad der kan opfylde din virksomheds behov og ønsker.

Særlige krav til et gulv i et storkøkken

storkøkkenNår det kommer til gulve i et storkøkken er der en række krav som gør sig gældende: Alle industrigulve til dette formål skal være fugefri, hygiejniske og slidstærke. Dette er med baggrund i at gulvene skal kunne klare et stort slid samt være nemme at rengøre for at holde hygiejnen i top. Ydermere skal et industrigiv i et storkøkken være syreresistente, så det kan modstå det naturlige slid og spild der forekommer i et storkøkken, hvor der arbejdes med forskellige madvarer

Hulkedler og skrid sikring

Fra myndighedernes side bliver der stillet utroligt høje krav til udformningen og hygiejnen i et storkøkken.

For at imødekomme disse streng krav til storkøkkener, gør vi altid brug af hulkedler. Hulkedler medvirker til at gulvet altid vil være nemt at holde og rengøre fordi skidt, snavs og bakterier ikke kan gemme sig i revner og sprækker fra paneler. Vores gulve kan desuden leveres med skrid sikring, hvilket hjælper med et sikkert arbejdsmiljø i en branche hvor der ofte kan være vådt på gulvet.

Epoxygulve eller akrylgulve i dit storkøkken

industrikøkkenÉn af de mange muligheder vi kan tilbyde din virksomhed er epoxygulve, som ofte anbefales til betongulve, der skal kunne tåle stor belastning samt have høj slidstyrke – dog uden at undvære et stilrent og flot udseende. Epoxygulve findes i alverdens farver og kombinationer, således I kan få lige det, I ønsker.

Ved udlæggelse af epoxy gulve anvendes der flere lags belægning baseret på et meget klart og farveløst epoxymiddel med et strejf af marmorering og farvet sand og findes i et hav af forskellige, flotte og unikke farver.

Vi tilbyder også akrylgulve. En af de store fordele ved akrylgulve er den hurtige tørretid. Som regel vil et akrylgulv tørre på 1 time og kan dermed allerede tages i brug samme dag det bliver lagt. Ydermere kan akrylgulve modstå meget varme temperaturer, og er derfor en perfekt løsning i rum med høje varmeforhold.

Kontakt os, og få den hjælp du behøver

Har I som virksomhed eller institution behov for hjælp til at få udarbejdet en plan og arbejdsproces til nye gulve til et storkøkken?
Kontakt os på tlf. 40 20 93 04 eller send en mail til per-anders@newmail.dk.
Vi tilbyder et helt uforpligtende tilbud til jer, således vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop jeres behov!

close buttom

    Få et uforpligtende tilbud!


    Eller ring til os 40209304