Designgulvedesigngulve i skov

En virksomhed defineres ikke blot af den service, der bliver udbudt. Valg af interiør og indretning er også en vigtig del i, hvordan kundernes oplevelse af din virksomhed afspejler sig. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til ’det gode virksomheds-image’, og gulvbelægningen udgør helt sikkert en afgørende rolle i, hvordan et rum føles og bemærkes.

Hos KIG Industrigulve tilbyder vi et hav af gode løsninger både til virksomheder såvel som institutioner, som ønsker et unikt designgulv, som er tilpasset jeres konkrete behov.

Rå designgulve med et unikt brugerdefineret look

Designgulve fungerer som en pakkeløsning, hvor funktionalitet og design mødes til én komplet løsning til netop dit behov. Designgulve har, ud over deres rå og raffinerede industrielle look, en høj slidstyrke, der gør det velegnet til virksomheder, hvor udseende og design spiller en lige så stor rolle som funktionalitet og holdbarhed. Det er bl.a. virksomheder, hvor kundekontakt er en essentiel del af omsætningen, og hvor kundens indtryk er en stor del af forretningen.

Institutioner, hvor designgulve er specielt velegnede:

  • Restauranter
  • Caféer
  • Kontorer
  • Butikskæder
  • Institutioner og anden industri, hvor et gulv i et flot design har betydning

Designgulve hos KIG Industrigulve giver også andre fordele end høj slidstyrke og individuelle designmæssige valgmuligheder. Disse fordele indebærer, at gulvet er hurtigt hærdende, så dit spritnye designgulv kan tages i brug hurtigst muligt, samt rengørings- og vedligeholdelsesvenligt, så gulvet nemmere holdes skinnende rent.

Designgulv – ring og hør nærmere

KIG Industrigulve tilbyder designgulve med unikke og brugerdefinerede løsninger i et væld af farver, design, strukturer og andre overordnede udseende på gulvet. Vi står altid klar til at yde hurtig og kompetent rådgivning, så vi sammen kan lave lige netop den løsning, der bedst passer dig og din virksomheds behov, når det kommer til designgulve. Ønsker du et uforpligtende tilbud på et designgulv, er du meget velkommen til at ringe os op på tlf. 40 20 93 04 eller klikke her og få et uforpligtende tilbud.

 

close buttom

    Få et uforpligtende tilbud!


    Eller ring til os 40209304