Polyurethangulve

Der kan være områder indenfor industrien, hvor en fleksibel gulvbelægning er i højsædet. Med en polyurethanbelægning på underlaget får man et gulv, der har styrkemæssige, kemikalieresistente og komfortcentrerede fordele – alt i én pakkeløsning.

Ligesom epoxy gulvet er polyurethangulvet enormt eftertragtede i mange industrier på grund af belægningens belastningsevne, rengøringsvenlige overflade samt muligheden for at vælge blandt mange skønne farver til overfladen.

Polyurethangulve hos KIG Industrigulve har, ud over funktionsmæssige fordele, designvenlige løsninger, der appellerer til kundens kreative side i valget af farvekombinationer og udseende. Grundet disse aspekter er denne type gulvbelægning et meget eftersøgt valg i industrisammenhænge, og det er velegnet til mange institutioner og virksomheder, hvor gulvets robusthed og komfort er essentiel.

POLYURETHAN GULVE

Polyurethan er de sidste par år steget i popularitet, og derfor er der flere og flere, der fravælger gulve såsom linoleumsgulve og vinylgulve, da polyurethans mange evner er svære at hamle op med.

Støddæmpende og lydisolerende gulve med høj slidstyrke

Polyurethan er et slidstærkt materiale, der også tåler høj kemisk belastning og stødpåvirkning. Det er disse fordele, som kommer til gode i situationer, hvor gulvet skal være robust nok til at klare trykpåvirkninger og samtidig være rengørings- og vedligeholdelsesvenlig, så det kan håndtere spild af kemikalier og andre væsker uden problemer. Polyurethangulvet har endvidere også en høj kemikalieresistens, der gør, at skader fra eventuelle kemikalier mindskes.

Polyurethangulvets modstandsdygtige evne overfor hyppig trafik er, kombineret med støddæmpende og lydisolerende egenskaber, en rigtig god løsning i industrielle sammenhænge. Det gør både underlaget behageligere og mere komfortabelt at bevæge sig på, og det mindsker støjgener i store haller, på klinikker eller i værelser med højt til loftet.
Polyurethangulve er også vandtætte og uden fuger og har samtidig den egenskab, at det kan håndtere høje temperaturer.

Polyurethangulve kan dog anvendes i det private såvel som i virksomheder, og kan endda bruges til både indendørs og udendørs belægning, da det er vandtæt, slidstærkt og resistent for alle rengøringsmidler.

Fordelene er mange, og det er også derfor, at polyurethangulve er så hyppigt benyttet og bredt repræsenteret i industrien.

Polyurethan anvendes blandt andet til:

 • Børneværelser
 • Hospitaler og klinikker
 • Sportshaller
 • Kontorbygninger
 • Plejehjem eller daginstitutioner
 • Lagerhaller
 • Køkkener
 • Fitnesscentre

Vælg den rigtige gulvløsning hos KIG Industrigulve

Hos KIG Industrigulve er vi eksperter i polyurethangulve, og vi vil derfor gerne hjælpe dig med at få det bedste produkt og resultat for pengene.
Vi sidder klar til at yde professionel assistance og rådgivning, og vi vil meget gerne høre om dine idéer angående gulvet i din virksomhed.

Ønsker du at vide mere? Så kontakt os på tlf. 40 20 93 04.

close buttom

  Få et uforpligtende tilbud!


  Eller ring til os 40209304