Epoxy gulve

Inden for industrigulvbelægning er Epoxy gulve et populært valg blandt mange industrier, da gulvet medbringer en masse fordele – både økonomisk og funktionsmæssigt.

Nogle af de hyppigste anvendelsessteder er områder, og industri, hvor der kan forekomme både lette og tunge belastninger. Epoxy gulve kan i overfladen være helt glat, men det fås også i en mere rustik og skridsikker udførelse.
Derfor er lagerhaller og diverse værksteder nogle af de industriområder, hvor dette gulv i høj grad kan udfolde sit potentiale.

Epoxy gulve anses for at være et solidt og velegnet industrigulv. Hos KIG Industrigulve er vi eksperter i dette gulv, og vi tilbyder derfor de bedste løsninger for netop din industri.

Vi forhandler også epoxy gulve, der er vandig og diffusionsåbne.

Epoxy gulve – et holdbart og smart valg til industri

Epoxy gulve er skridsikre og har en ekstrem høj slidstyrke, der gør, at gulvbelægningen er super modstandsdygtigt overfor tunge materialer, samt eventuelle slag og hårde stød, der kan opstå, når arbejdspladsen består af store maskiner, og hvor der ofte bliver anvendt trucks.

Ifølge os er epoxy gulve særligt eftertragtede og nyttige i to hovedområder:
• Garager, autoværksteder og hangarer, hvor der konstant er tung trafik bestående af lastbiler og biler.
• Fabrikker, hvor tunge maskiner er nødvendige for produktionen.

Epoxy gulvet er også modstandsdygtigt overfor kemikalier. Derfor er epoxy gulvet et fornuftigt valg i mange industrier, da det samtidig er meget tilpasningsvenligt.
Den lange holdbarhed kombineret med den rengøringsvenlige overflade medvirker, at levetiden på dit epoxy gulv forlænges, da vedligeholdelsesprocessen er nem og enkel.
Du og din virksomhed vil derfor kunne spare penge i det lange løb, da dette gulv er garanteret en lang levetid.

epoxy gulvFå et tilpasset epoxy gulv hos KIG industrigulve

Epoxy gulve er velegnede over en bred palet af industriområder. Det betyder, at anvendelsesstederne også er mange – og forskellige.

Udover at epoxy gulve er praktiske for hektiske industriområder, er de også minimalistiske og æstetiske at se på. Uanset hvilken industri du er i, så vil vi kunne tilpasse et epoxy gulv efter jeres behov. Man har mulighed for at sætte sit helt eget præg på gulvet, eksempelvis ved at ændre på farven eller lave mønstre i gulvet.

Derfor er epoxy gulve også velegnede til institutioner og butikker, da man på én og samme tid kan få et gulv med praktiske rengøringsmuligheder og et unikt gulv, der passer til det udtryk, man ønsker.

Den lange holdbarhed og det rengøringsvenlige belæg gør, at levetiden på dit epoxy gulv forlænges, da vedligeholdelsesprocessen er nem og enkel og gulvets resistens overfor industriens vægtige og materialekrævende interiør øges. Det vil derfor spare dig, og din virksomhed, penge i det lange løb, eftersom gulvet holder længere.

Epoxy gulve er velegnede over et bredt spektrum af industriområder, hvilket gør, at anvendelsesstederne også er mange – og forskellige. Ligeledes er netop denne gulvtype yderst let at rengøre.

Udover at epoxy gulve er praktiske for hektiske industriområder, er de også minimalistiske og æstetiske at se på. Man kan sætte sit eget præg på gulvet ved at ændre på farven eller lave mønstre i gulvet. Derfor er epoxy gulve også velegnede til institutioner og butikker, da de samtidig med de praktiske rengøringsmuligheder også kan få et unikt gulv, der passer til deres udtryk.

Gulv til industrien – vælg et epoxy gulv

Det kan ikke nævnes ofte nok – et epoxy gulv passer til stort set alle industrier. Hvad end man har fokus på pris, udtryk eller kvalitet, så er epoxy gulvet et godt valg. Hos KIG Industrigulve mener vi, at det er den ideelle løsning for de fleste.

gulvlægning med epoxyNogle af de industrier, der allerede har oplevet resultatet af dette gulv er:

 • Fabrikshaller
 • Lagerbygninger
 • Værksteder – herunder autoværksteder mm.
 • Offentlige institutioner som idrætshaller, styrkecentre, museer, osv.
 • Garager og hangarer
 • Skoler og andre uddannelsesinstitutioner
 • Almindelige butikker og kontorbygninger
 • Fødevareindustrien

Alle disse industrier kan vælge et epoxy gulv og være garanteret et gulv, hvor udtrykket rammer den nøjagtige virksomhed, institution eller anden bygning. Eksempelvis kan du få gulvet til at matche de farver, logoer eller designs I har i forvejen.

Lad os hjælpe dig med dit epoxy gulv

Såfremt du ønsker at få lavet et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv, som efterkommer lige netop dine konkrete ønsker og behov, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.
Vi rådgiver gerne og sikrer, at I får en forsvarlig løsning, som både dækker det tekniske, økonomiske og det kvalitetsmæssige.
Ring til os på tlf. 40 20 93 04 eller klik her for at få mere information om dit epoxygulv fra KIG Industrigulve.

close buttom

  Få et uforpligtende tilbud!


  Eller ring til os 40209304