New Yorker gulve

De moderne New Yorker gulve er at finde flere og flere steder – både i industri, butik og i private hjem. En af de største fordele ved et New Yorker gulv er den glatte overflade, som gør gulvet nemt og hurtigt at rengøre. Derfor er det ofte brugt til frisørsaloner, hvor de kan feje gulvet hurtigt og effektivt mellem kunderne.

New Yorker gulve bliver også anvendt som industrigulv i flere virksomheder, blandt andet på grund af den høje slidstyrke, som gulvet har.

Med et New Yorker gulv vil du få et moderne og industrielt udseende, der på samme tid vil være helt unikt og personligt. Da gulvene er lavet af et naturligt materiale, vil der nemlig ikke eksistere to New Yorker gulve, der er ens.
Så eftersøger du et gulv, som er unikt, flot og kvalitetsfyldt, så er et New Yorker gulv en fantastisk løsning til dig.

new yorker gulve

New Yorker gulve – et gulv til alle rum

Med et New Yorker gulv kan du nemt sætte dit eget personlige præg på dit gulv. Et eksempel herpå er via farven på gulvet, som kan variere fra en lys betonfarve til mørkere grå nuancer.
Derudover kan man manipulere med spillet i gulvet under selve gulvlægningen og dermed have indflydelse på, hvordan det endelige New Yorker gulv vil komme til at se ud. Dette er en spændende proces, som sker ved hjælp af forskellige teknikker.

Med et New Yorker gulv får man ikke bare et ensfarvet gulv, men et gulv med forskellige nuancer og naturlige mønstre. Derudover kan man påføre forskellige efterbehandlinger, som yderligere kan have en indvirkning på gulvets overflade.
Man kan vælge mellem forskellige overflader såsom epoxy, voks eller olie. En epoxy overflade vil eksempelvis give gulvet en skinnende overflade.

De forskellige overflader på det stærke gulv betyder, at New Yorker gulvet kan tilpasses lige præcis dit eller din virksomheds behov. Hvad end det er til en moderne frisørsalon eller en stor industribygning, kan det hurtigt betale sig at investere i et New Yorker gulv.

Udover at være et populært valg i moderne lejligheder og huse, så er New Yorker gulve også populært og yderst praktisk i blandt andet:

  • Frisørsaloner – hvor det er nemt at gøre rent mellem kunderne
  • Butikker – som får et unikt og rustikt udtryk
  • Kontorer – for et moderne og minimalistisk udseende

Lang levetid er garanteret med New Yorker gulve

New york gulv

Takket være den høje slidstyrke kan New Yorker gulve holde til både tung vægt og meget trafik. Da gulvet har en fugefri overflade, er det samtidig lettere at gøre rent og holde ved lige og ser derfor ikke grimt og beskidt ud. Dette er med til at forlænge levetiden på dit New Yorker gulv og er også en god egenskab at have for de fleste virksomheder.

New Yorker gulvets endelige, udseendemæssige resultat kommer dog først til udtryk, når selve gulvlægningsprocessen er færdig. Det er, når mørtelen bliver lagt – og inden det er tørt – at man kan manipulere med udseendet. Når massen er tør, bliver den slebet og det er her, at gulvet får de flotte og personlige træk, som er så eftertragtet. Derefter bliver det efterbehandlet, så det passer til dig eller din virksomheds behov.

Ved hjælp af de forskellige efterbehandlinger af overfladen kan New Yorker gulvet tilpasses de forskellige behov endnu bedre. Det kan for eksempel gøres skridsikkert og selvfølgelig tilpasses det udseende, man ønsker i forhold til, hvor skinnende eller mat gulvet skal være.

New Yorker gulvet er uden tvivl et fornuftigt og godt valg til de fleste rum, og hos KIG Industrigulve rådgiver vi gerne om, hvordan og hvorledes New Yorker gulvet vil komme til udtryk i dine omgivelser.

Ønsker du et New Yorker gulv?

Hvis du er interesseret i et New Yorker gulv, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Kontakt os på tlf.: 40 20 93 04 for et uforpligtende tilbud på et gulv, der passer til dit eller din virksomheds behov.

close buttom

    Få et uforpligtende tilbud!


    Eller ring til os 40209304