Polyurethangulve

Der kan være områder indenfor industrien, hvor en fleksibel belægning er i højsædet. Med en polyurethanbelægning på underlaget får man et gulv, der har styrkemæssige, kemikalieresistente og komfortcentrerede fordele pakket sammen i én løsning.

Polyurethangulve hos KIG Industrigulve har, ud over funktionsmæssige fordele, designvenlige løsninger, der appellerer til kundens kreative side i valg af farver og udseende. Grundet disse aspekter er denne type gulvbelægning et meget efterstræbet valg i industrien, og det er velegnet til en stor del institutioner og virksomheder, hvor gulvets robusthed og komfort er essentiel.

POLYURETHAN GULVE

Støddæmpende og lydisolerende gulve med høj slidstyrke

Polyurethan er et slidstærkt materiale, der også tåler høj kemisk belastning og stødpåvirkning. Det er holdbare fordele, som kommer til gode i situationer, hvor gulvet skal være robust til at klare trykpåvirkninger og rengørings- og vedligeholdelsesvenlig til at håndtere spild af kemikalier og andre væsker med lethed. Det har endvidere også en høj kemikalieresistens, der gør, at skader fra eventuelle kemikalier mindskes.

Polyurethangulvenes modstandsdygtige evne overfor hyppig trafik er, kombineret med støddæmpende og lydisolerende egenskaber, en rigtig god løsning i industrielle sammenhænge. Det gør både underlaget rarere og mere komfortabelt at bevæge sig på, og det mindsker støjgener i store haller, på klinikker eller i værelser med højt til loftet.

Polyurethangulve er vandtætte og uden fuger, og det kan samtidig håndtere høje temperaturer.

Fordelene er mange, og det er også derfor, at polyurethangulve er så hyppigt benyttet og bredt repræsenteret i industrien.

Her er blot listet nogle steder, hvor polyurethangulve er særligt velegnede:

  • Hospitaler og klinikker
  • Sportshaller
  • Kontorbygninger
  • Plejehjem eller daginstitutioner
  • Lagerhaller

Polyurethangulve efter din smag

Vi er i KIG Industrigulve eksperter i polyurethangulve, og vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig med at få det bedste produkt for dine penge. Vi sidder klar til at yde professionel assistance og rådgivning, og vi vil meget gerne høre om de idéer, du har angående gulvet i din virksomhed.

Ønsker du at vide mere? Så kontakt os på tlf. 40 20 93 04.